Polcszerviz

PolcszervizAz elmúlt évek során a fogyasztók életében mind nagyobb teret kaptak a hipermarketek. A vásárlók jogos igénye, hogy egy helyen minél több termékhez tudjanak hozzájutni, lehetőleg minél kevesebb idő alatt. Ennek egyik fontos feltétele, hogy a megvásárolni kívánt termék a helyén, a polcon legyen, rendezetten, esztétikusan, hogy a vevőnek csak le kelljen emelnie és azonnal meg vásárolhassa azt. Polcszerviz szolgáltatás egyet jelent a rendezett bolti képpel, a polctükör betartásával.

Polcszervizes munkatársaink feladata, hogy gondoskodjanak a beérkezett árú megfelelő kihelyezéséről, folyamatos utántöltéséről, a termék szavatossági idejének figyeléséről, az árcímkék meglétének ellenőrzéséről és rendelési javaslataikkal segítsék az osztályvezetők munkáját. Cégünk célja, hogy ügyfeleinket forgalom növeléshez segítse a polcszerviz szolgáltatás által, mert csak azt a terméket lehet megvásárolni ami a polcon van.

Polcszervizes szolgáltatással jelen vagyunk az ország összes Metro, Auchan, Interspar áruházaiba ezen kívül több Tesco, Spar áruházban is. Polcszervizes munkatársaink munkáját segítik és ellenőrzik budapesti és vidéki területi képviselőink.

Célunk olyan együttműködés kialakítása partnereinkkel, amely az áruház és a beszállítói egyöntetű megelégedésére is szolgál.

PolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszerviz

Partnereink

PolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszervizPolcszerviz